تبلیغات



مقاله و تحقیق کشاورزی
مقاله و تحقیق کشاورزی



akeکشاورز - مقاله طیور 2009
جمعه 1 آبان 1388  10:49 ق.ظ    ویرایش: - -
توسط: fg fg


بهبود بخشیدن بازده انرژی مورد استفاده به وسیله مکمل آنزیمی در رژیم غذایی جوجه های گوشتی با سطوح مختلف انرژی متابولیسمی

     Y.Zhou , Z,jiang ,D.Lv and T.Wang

--   دانشکده تکنولوژی وعلوم دامی , دانشگاه کشاورزی نانجینگ,  چین

چکیده:

از آزمایش فاکتوریلA  5* 3*2   در پژوهش اثرات  5 سطح انرژی متابولیسمی ( ۵۵/۱۱ , ۸۰/۱۱, ۰۵/۱۲,  mj/kg 12/30, 12/55, )استفاده  شده بود با مکملهای آنزیمی خارجی و یا  بدون  آن در جیره جوجه های گوشتی بر روی ماده مغذی قابل هضم و بهبود بازده بالای انرژی درمراحل,starter  , growerو  finisherرشد.  نتایج نشان داده است که ماده خشک قابل هضم ظاهری  با کاهش سطح انرژی متابولیسمی جیره درمراحلP<0/001 , R2=0/234 )starter , ( P<0/001 , R2=0/362 )grower,به طور خطی کاهش پیدا کرده است  و با مکمل آنزیمی درهمه جیره های غذایی افزایش  یافته است . بیشترین بهبودی در جیره هایی با پایین ترین  سطح انرژی  متابولیسمی رخ  داده است. همچنین با کاهش سطح انرژی متابولیسمی جیره مقدارانرژی متابولیسمی ظاهری به طور خطی کاهش یافته است     , P<0.001 , R2=0.418)  starter    : ,  Grower ,: (p=0/001 , R2 =0/97) Finisher    . مکمل آنزیمی مقدارانرژی متابولیسمی ظاهری  جیره ها را درمراحل   grower,starter,  و finisher به ترتیب              62/0 ~ 07/0 ; 56/ 0~ 15 /0 و 43 /0~ 12 /0  mj/kg  افزایش می دهد وبهترین بهبودی مقدار انرژی متابولیسمی ظاهری هنگامی رخ می دهد که انرژی متابولیسمی جیره mj/kg 11/55 درمرحله  starterبود. اثرات افزایش آنزیم درانرژی متابولیسمی ظاهری برای مرحله starter نسبت به سایرمراحل بیشترقابل توجه و معنی دار بود .




منبع:
http://poultry-iran.blogfa.com

   


نظرات()   

akeکشاورز



دوستان عزیز ابتدا لینک خودتون رو در لینک باکس کشاورزی ثبت کنید سپس کد لینک باکس را در قالب وبلاگ خودتون قرار دهید و سپس در کمتر48ساعت لینک شما ثبت میشود